Përtej qiellit tim
Përtej qiellit tim

Përtej qiellit tim

Dokumentar, Shqipëri, Skenari Mira Shkurta, regjia artisti I merituar Ylli Pepo. Një dokumentar historik në"tokën e premtuar". Historitë e mijëra emigrantëve shqiptarë, ëndërrat dhe shpresat e bëra realitet, rrëfehen nëpërmjet personazheve realë.