Peru delfinët në rrezik
Peru delfinët në rrezik

Peru delfinët në rrezik

Dokumenta të huaj/Social/Investigativ, Tregtia e zezë e mishit të delfinit në Peru dhe puna e organizatave joqeveritare për ta ndalur këtë masakër