PESHA E KOHËS
PESHA E KOHËS

PESHA E KOHËS

Kinostudio"Shqipëria e re", 1988. Në role aktorët: Todi Llupi, Kadri Roshi, Hajrie Londo etj. Film artistik me regji dhe skenar të Rikard Ljarja, ngjarjet e të cilit zhvillohen në një fshat, në vitet ’80-të, ku në prag të pensionit, kryetari që ndjehet shpirtërisht i mbivlerësuar, do që zëvëndësi t’i ngjajë atij në karakter dhe në pikëpamje, gjë që nuk do të ndodhë