PIKA E KALIMIT
PIKA E KALIMIT

PIKA E KALIMIT

Dramë, thriller, 2016. Director: Daniel Zirilli; Starring: Shawn Lock, Paulina Gaitan, Tom Sizemore. Pushimet e një çifti të ri amerikan do të marrin një kthesë të papritur kur vajza rrëmbehet nga një grup kriminelësh meksikanë. Për të shpëtuar të dashurën e tij, i riu detyrohet të transportojë drogë nga Meksika në Sh. B. A duke u futur në një vorbull krimi dhe dhune.