Piluri i këngës
Piluri i këngës

Piluri i këngës

Dokumentar, Idea dhe realizimi: Ervin Çela. Rrënjët e poliofonisë janë të thella. Polifonia piluriote vjen nga pena e Lefter e Kristo Çipës