PINGU
PINGU

PINGU

Aventurë animacion serial, Angli, 1986. Directors: Liz Whitaker, Nick Herbert, Steve Cox, David Saint. Pingu, është një pinguin i vogël që jeton i lumtur me familjen në një shtëpi akulli në qytetin e tij në Polin e Veriut, ku të gjithë flasin pinguinçe. Ai e gjen veten në situata të vështira e gazmore, ku gjithnjë nxjerr një mësim. Ai dhe motra Pinga, e gjejnë veten në aventura të ndryshme të shoqëruar nga miqtë Robi dhe Seal