Piramida e mbretit Zoser
Piramida e mbretit Zoser

Piramida e mbretit Zoser

Dokumentar i huaj/Arkitekturë/Kulturë/Gjeografi, Si u ndërtua piramida e mbretit Zoser, piramida më e vjetër egjiptiane. Një vështrim në misteret e dhomave të fshehta, funksionaliteti dhe mënyra e ndërtimit me kufizimet e mjeteve në kohën e ndërtimit