Piratët e karaibeve 3-Në skajin e botës
Piratët e karaibeve 3-Në skajin e botës

Piratët e karaibeve 3-Në skajin e botës

Film/Aventure/Komedi, Uill Tërner dhe Elizabet Suan bashkojnë forcat me kapitenin Barbosa për të liruar Xhek Sparou nga burgjet e Devi Xhons. Ndërkohë, ekuipazhi i anijes fantazmë bën kërdinë në Shtatë Detet. Miqtë duhet të lundrojnë në ujërat e rrezikshme për t'u përballur me piratin kinez Sao Feng dhe, në fund të fundit, ata duhet të zgjedhin palët në një betejë ku jeta e piratëve varet nga ekuilibri