Piratët e Karaibeve 4
Piratët e Karaibeve 4

Piratët e Karaibeve 4

Aksion, aventurë, fantazi, 2011. Director: Rob Marshall; Starring: Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane. Kapiteni Jack Sparrow nis lundrimin drejt ujvarës legjendare të rinisë së përjetshme. Misioni i tij e vendos atë përpara një gruaje misterioze të së shkuarës së tij, një armiku të vjetër me emrin Barbossa dhe piratit të frikshëm Mjekërziu.