Pleqtë e Krujës
Pleqtë e Krujës

Pleqtë e Krujës

Dokumentar, Shqipëri, Dokumentar kushtuar 60-vjetorit të grupit folklorik"Pleqtë e Krujës". Idea dhe realizimi: Artan Xhaferri