POEMA E GURIT
POEMA E GURIT

POEMA E GURIT

Rtsh, 2013. Idea dhe realizimi: Agron Bala. Dokumentari nga cikli"Klik në 7x7 "sjell në ekran Shqipërinë turistike me traditat e saj nëpërmjet urbanistikës dhe arkitekturës së qytetit të vjetër të Gjirokastrës, i mbrojtur nga UNESCO që prej vitit 2005.