Princesha Kandil
Princesha Kandil

Princesha Kandil

ep. 11, Film Vizatimor, Tsukimi është një vajzë 20 vjeçare, plot ëndrra e pasione. Ajo ka ardhur në Tokio nga Kagoshima, me dëshirën për t'u bërë ilustratore, por nuk ka bërë asnjë shkollë për këtë. Ajo adhuron kandilët, për shkak të kujtimeve që ka me nënën e saj të ndjerë. Pas takimit me Kuronasukën, një djalë i apasionuar pas modës, dhe vëllain e tij më të madh Shu, jeta e saj fillon të marrë një dimension të ri