Prodhuesit drejt prespektivës
Prodhuesit drejt prespektivës

Prodhuesit drejt prespektivës

Reportazh, Zhvillimi i Panairit"Shqiperia punon tokën "2018 u zhvillua në data 12 deri më 13 tetor 2018 në sheshin Nënë Tereza, organizuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Gjatë ditevë të tij fermerët dhe prodhuesit, sollen arritjet e tyre, duke dëshmuar edhe rritjen e cilësisë së prodhimeve të tyre si edhe një përballje të drejtpërdrejtë me konsumatorin shqiptar