Prokofievi, ditari i pambaruar
Prokofievi, ditari i pambaruar

Prokofievi, ditari i pambaruar

Dokumenta të huaj/Biografi/Art/Kulturë, Një nga kompozitorët më të mëdhenj të shek. të 20-të. Personaliteti krijues dhe përplasjet me sistemin politik treguar nëpërmjet ditarit të tij personal