PRONAT E MËDHA TË SKOCISË-KAPELA E ROSLINIT-premierë
PRONAT E MËDHA TË SKOCISË-KAPELA E ROSLINIT-premierë

PRONAT E MËDHA TË SKOCISË-KAPELA E ROSLINIT-premierë

Dokumentar, 2014. Director: Jim Brown. Zbuloni mitet dhe legjendat e kapelës misterioze Roslin, ku u xhirua dhe një pjesë e filmit"Kodi i Di Vinçit". Shumë besojnë se është shtëpia e Gralit të Shenjtë, eshtrave të Shën Mateos ose Gjon Pagëzorit apo edhe të Jezu Krishtit.