PSE U MARTOVA
PSE U MARTOVA

PSE U MARTOVA

Komedi, 2007. Director: Tyler Perry; Starring: Tyler Perry, Janet Jackson, Sharon Leal. Martesa has çdo ditë sprova të reja, por çfarë ndodh me një familje kur një vajzë e re, seksi dhe provokuese shfaqet në skenë?