Puna që dua-ritransmetim
Puna që dua-ritransmetim

Puna që dua-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2021. Klevi Muça 21 vjeç dhe Fatbardh Allkaj 26 vjeç do të provojnë sot për një ditë të bëjnë profesionin e montazhierit. Anila dhe Miri Allkaj do t’i presin të rinjtë në studion e tyre duke i vënë të provojnë këtë punë. Gjatë një dite ata do të përballen realisht me sekretet dhe durimin që duhet për të përfituar aftësitë që kërkohen