Punë zyre-ritransmetim
Punë zyre-ritransmetim

Punë zyre-ritransmetim

ses. 7, ep. 7, Film Serial, 2005. Directors: Greg Daniels, Steve Merchant; Starring: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski. Gjatë pagëzimit të vajzës së Jim-it dhe Pam-it, Michael-i mërzitet për unitetin e munguar mes tij dhe punonjësve të tij. Me këtë rast, ai vendos të reagojë me impulsivitet, si gjithmonë, duke u bërë pjesë e një misioni fetar në Meksikë