PYLLI I LIRISË
PYLLI I LIRISË

PYLLI I LIRISË

Dramë, luftë, 1976. Director: Gëzim Erebara; Starring: Alfred Bualoti, Reshat Arbana, Margarita Xhepa, Dhimitra Plasari. Sipas motiveve të romanit"Njeriu që ndiqte kuajt "nga Naum Prifti. Historia e Vlashit, një fshatar naiv, i cili shumë shpejt do të njihej me luftën antifashiste dhe do të sakrifikojë gjithçka për të.