Qendra Bashkiake Sajnatsalo
Qendra Bashkiake Sajnatsalo

Qendra Bashkiake Sajnatsalo

Dokumentar i huaj/Arkitekturë, Alvar Aalto, një figurë e lëvizjes moderne dhe arkitekt i njohur, krijoi në 1949 një qendër komunale për një qytet të vogël në Finlandë. Sot ndërtesa funksionin si bashki dhe njëherazi si biblioteka e qyteti me 3000 banorë