Qengji me emrin Shon
Qengji me emrin Shon

Qengji me emrin Shon

Aventurë animacion serial, Angli, 2009. Director: Richard Starzak. Qengji Shon mendon dhe vepron sikur të ishte njeri, gjë që e fut atë në shumë telashe. Qeni i deleve të fermerit, Bitzer, përpiqet të mbajë Shonin dhe miqtë e tij larg nga telashet sepse fermeri është i pavëmendshëm ndaj tipareve njerëzore të deleve së tij, të cilat janë si një familje e madhe dhe e lumtur