Qilimi Flutures
Qilimi Flutures

Qilimi Flutures

Aventure komedi, animacion, Danimarkë, 2014. Director: Karsten Kiilerich; Starring: Vibeke Dueholm, Peter Frödin, Erik Holmey. Hodja, një djalë i vogël nga Pjorti, merr hua një qilim fluturues dhe niset me misionin për të shpëtuar mbesën e një tregtari të moshuar e cila është rrëmbyer nga Sulltani i keq