QORTIMET E VJESHTËS
QORTIMET E VJESHTËS

QORTIMET E VJESHTËS

Dramë, 1981. Director: Kristaq Dhamo; Starring: Kastriot Çaushi, Sandër Prosi, Ilia Shyti, Tinka Kurti. Vitet'30. Kujtimi, një student revolucionar, donte të ndryshonte jetën e të vuajturve nën regjimin e Mbretit Zog. Përmes objektivit të aparatit të tij fotografik ai sheh atmosferën e rëndë të kohës, varfërinë e njerëzve të thjeshtë. Fillimi i edukimit komunist dhe shfaqja e ideve të para antikomformiste të kohës së Qemal Stafës.