QUO VADIS
QUO VADIS

QUO VADIS

Teatër, 1998. Director: Serafin Franko; Starring: Robert Ndrenika, Gezim Rudi, Elida Janushi. Shprehja e një shqetësimi, për të riinterpretuar kodet psikike dhe morale shqiptare, të traditës zakonore të gjakmarrjes, duke mbajtur një qëndrim kritik ndaj miteve e tabuve dhe ndërgjegjes kolektive në përgjithësi.