Qyteti i zemrës-premierë
Qyteti i zemrës-premierë

Qyteti i zemrës-premierë

ep. 9, Emision, Shqipëri, 2021. Qyteti i zemrës një cikël dedikuar reflektimit, dashurisë dhe nostalgjisë mbi Tiranën. Të ftuar nga fisha të ndryshme si arti, sporti, muzika, politika dhe media flasin nën petkun e kujtimeve