Qyteti i zemrës-ritransmetim
Qyteti i zemrës-ritransmetim

Qyteti i zemrës-ritransmetim

ep. 4, Emision, Shqipëri, 2021. Qyteti i zemrës një cikël dedikuar reflektimit, dashurisë dhe nostalgjisë mbi Tiranën. Të ftuar nga fisha të ndryshme si arti, sporti, muzika, politika dhe media flasin nën petkun e kujtimeve