Qyteti im
Qyteti im

Qyteti im

Reportazh, Shqipëri, 2021. "Shtëpia-studio Kadare", muzeu qytetas me dorëshkrimet, librat, përkthimet, dritaret e mobiljet origjinale të jetesës së autorit, prej vitit 1974 deri në vitin 1990. Idea dhe realizimi nga Valbona Zhupa. 2021