''Qyteti im'', nga Valbona Zhupa
''Qyteti im'', nga Valbona Zhupa

''Qyteti im'', nga Valbona Zhupa

Ne Zadrimën e artizanatit, ku bukuria shqiptare mbart shije dhe sjell shpresë