Radiostacioni
Radiostacioni

Radiostacioni

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1979. Director: Rikard Ljarja. Ekranizim i romanit me të njëjtin titull të Ismail Kadaresë"nëntori i një kryeqyteti". Një skuadër partizane në të cilën është anëtare Teuta merr urdhër të ringrenë Radio Tiranën. Partizanët mbledhin punonjësit e mëparshëm të Radio Tiranës dhe intelektualë të ndryshëm që kanë qëndruar larg gjatë kohës së luftës që të ndihmojnë me transmetimin. Teuta bëhet folësja e parë për Tiranën e lirë