Raja Bukuri e fshehur
Raja Bukuri e fshehur

Raja Bukuri e fshehur

RTSH arkiv. Skenari dhe realizimi: Ndue Ukçama, Iir Buçpapaj. Dokumentari televiziv pasqyron historinë, kulturën, mënyrën e jetesës dhe natyrën në fshatin e bukur të Rajës.