Ralfi shkatërron internetin
Ralfi shkatërron internetin

Ralfi shkatërron internetin

Film Vizatimor, Shtetet e Bashkuara, 2018. Directors: Phil Johnson, Rich Moore; Starring: John C. Relly, Sarah Silverman, Gal Gadot. Ralfi dhe miku i tij më i mirë, Vanelop, përballen me sfida të njëpasnjëshme teksa vizitojnë një territor të ri në internet. Misioni i ri: të shpëtojnë lojën"Sugar Rush"