Real Madrid-Eintracht Frankfurt (UEFA Supercup 2022) -ritransmetim
Real Madrid-Eintracht Frankfurt (UEFA Supercup 2022) -ritransmetim

Real Madrid-Eintracht Frankfurt (UEFA Supercup 2022) -ritransmetim

Superkupa e Evropes 2022. Ne stadiumin olimpik te Helsinkit zbresin me fushe fituesja e UEFA Champions League dhe ajo e UEFA Europa League per te shpallur superkampionet e evropes te 2022. Koment: Kristo Thoma