Revista Javore Nr. 29 (Champions League 2021-22) -ritransmetim
Revista Javore Nr. 29 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Revista Javore Nr. 29 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Në këtë episod të Revistës së Champions League: Në këtë episod të revistës së UEFA Champions League: Përjetojmë momentet e ndeshjeve te kthimit te gjysmëfibaleve, si në turneun e meshkujve ashtu edhe në atë të femrave ai dhe njihemi me historinë e Kasemiros, një prej elementëve kyc të Realit