Revista Javore Nr. 33 (Champions League 2021-22) -ritransmetim
Revista Javore Nr. 33 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Revista Javore Nr. 33 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Në këtë episod të Revistës së Champions League: Sezoni evropian i futbollit shenoi fundin e tij me finalen e 28 majit. Le të përjetojmë emocionet e një sezoni, nëpërmjet pamjeve më domethënëse të tij, me golat, pritjet dhe aksionet më të bukura të një sezoni të tërë