Revista Javore Nr1 (Champions League 2021-22) -ritransmetim
Revista Javore Nr1 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Revista Javore Nr1 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Një prag i zgjeruar për sezonin e ri të kompeticionit më të rëndësishëm evropian për klube. Mauricio Poketino do të na flas për sfidën e tij të re dhe mahnitëse në Parisin e superyjeve. Tomas Tuhel dhe Unai Emeri do të përjetojnë edhe një herë Superkupën Evropiane si dhe një analizë për atë çfarë dhuroi shorti i sezonit të ardhshëm të Champions League