Revista Javore Nr2 (Champions League 2021-22) -ritransmetim
Revista Javore Nr2 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Revista Javore Nr2 (Champions League 2021-22) -ritransmetim

Një udhëtim për të njohur debutuesit e Sherif Tiraspol me anë të fjalëve të protagonistëve. Një prag për grupet D, E, F dhe H si dhe vera e suksesshme e përjetuar nga italo-braziliani i Celsit, Jorginho