Revulicioni në artin e kulinarisë
Revulicioni në artin e kulinarisë

Revulicioni në artin e kulinarisë

Dokumentar i huaj/Kulinari/Kulturë/Shkencë, Gatimi në këndvështrimin kimik të përbërësve. Shfrytëzimi i shkencës për të sjellë në jetë gatime spektakolare me pamje të rrallë dhe shije unike. Restoranti që hapet vetëm 6 muaj në vit, pasi 6 muajt e tjerë u kushtohen tërësisht recetave të reja