Rick Stein
Rick Stein

Rick Stein

Cikël emisionesh, Rick vazhdon udhëtimin e tij në Siçili, duke shijuar ngjyrat dhe ambientin e tregut të peshkut në Catania. Ai më pas udhëton në Pulia, në territorin e Italisë, ku pjatat lokale janë ndikuar nga varfëria shekuj. Rick gatuan Bizele me qepë, proshutë parma dhe vaj ulliri, pastaj i jep recetën e suxhukut të koprës që ai provoi në një restorant lokal