RIKTHIM NE MAGJINE E NJE QYTETI
RIKTHIM NE MAGJINE E NJE QYTETI

RIKTHIM NE MAGJINE E NJE QYTETI

Dokumentar, Shqipëri, 2018. Një dokumentar me skenar dhe regji nga Tom Therçaj. Viti 2018.