RILINDJA E USKANËS: NJË DRITARE MBI KËRÇOVË
RILINDJA E USKANËS: NJË DRITARE MBI KËRÇOVË

RILINDJA E USKANËS: NJË DRITARE MBI KËRÇOVË

RTSH, nentor 2017. Realizimi: Genc Ymeraj. Skenari: Lorina Pepo. Dokumentar televiziv për historinë e hershme të qytetit brënda kufijve të Maqedonisë dhe fitoren e shqiptarëve kundrejt kthimit të saj nën qeverisjen e tyre.