Rivitalizimi i kopshteve
Rivitalizimi i kopshteve

Rivitalizimi i kopshteve

Serial, Në këtë episod, Charlie Dimmock dhe vëllezërit Rich, David dhe Harry, hedhin një vështrim në disa nga sfidat e tyre për të transformuar kopshtin-punë të vështira që patën transformimet më të mëdha nga ekipi