Rrethguri
Rrethguri

Rrethguri

Dokumentar i huaj, Një prej mistereve më të mëdha të njerëzimit. Si arriti njeriu prehistorik të ndërtojë atë strukturë masive guri në Stonehenge dhe cila është domethënia e tij?