RRJETI SOCIAL
RRJETI SOCIAL

RRJETI SOCIAL

Biografi, dramë, Historia e studentit të Harvardit, Mark Zuckerberg, i cili krijoi faqen e rrjeteve sociale që do të bëhej e njohur si Facebook. Padia që ai pësoi nga binjakët që pretenduan se u vodhi idenë, si dhe problemet me bashkëthemeluesin e faqes, i cili u dëbua më vonë nga biznesi