Rruga e amforave
Rruga e amforave

Rruga e amforave

Dokumenta të huaj/Histori/Kuriozitete /Kulturë, Çfarë janë amforat, përse shërbenin dhe si na ndihmojnë, me gjetjen e tyre, për të kuptuar më qartë historinë, traditën dhe kulturën e qytetërimeve të ndryshme