Rrugëtim në Hotin e Plavës
Rrugëtim në Hotin e Plavës

Rrugëtim në Hotin e Plavës

Dokumentar mbi krahinën e Hotit të Plavës dhe katër vllaznitë e saj, që e kanë ruajtur traditën, historinë e gjuhën ndër shekuj. Begatia e bukuria e këtyre zonave shqiptare janë një harmoni magjepsëse e vetë natyrës, pa u prekur nga dora e njeriut. Dokumentar me skenar dhe regji nga Ilir Buçpapaj