RRUGICAT QË KËRKONIN DIELL
RRUGICAT QË KËRKONIN DIELL

RRUGICAT QË KËRKONIN DIELL

ep. 1, 2, Dramë, 1975. Directors: Saimir Kumbaro, Rikard Ljarja; Starring: Demir Hyskja, Rikard Larja, Ndrek Luca, Pandi Raidhi, Mevlan Shanaj. Nebi Surreli, së bashku me nënën, jeton në varfëri të plotë, duke tërhequr një karrocë, si shpërndarës qymyri. Në këtë botë gati të nëndheshme njerëzore, ku e poshtëron Ganiu, një tregtar qymyri, ai njihet me ilegalë të luftës, si Halimi, Gaqua, Mihali dhe Semi dhe pas kësaj fillon të hedhë trakte deri sa merr pjesë në një aksion te rrëmbimit të një shaptilografi.