Rubrika Sportive-ritransmetim
Rubrika Sportive-ritransmetim

Rubrika Sportive-ritransmetim

Në drejtimin e Hygerta Sakos, me Shkëlqim Mucën, Fatmir Mnerin, Fatjon Shehun dhe të ftuar specialë, hyjmë në detajet e futbollit tonë