Rusi-Portugali (Futsal EURO. 2022) -ritransmetim
Rusi-Portugali (Futsal EURO. 2022) -ritransmetim

Rusi-Portugali (Futsal EURO. 2022) -ritransmetim

Finale. Edicioni i 12-të i kampionatit evropian të futbollit në sallë. Në Amsterdam luhet për të gjetur fituesen e këtij viti dhe pasuese e Portugalisë, kampione në fuqi, në librin e artë. Koment: Gjergj VYSHKA