Saga e një mjeku pasionant
Saga e një mjeku pasionant

Saga e një mjeku pasionant

Dokumentar, Dokumentar kushtuar mjekut Isuf Kalo, skenari nga Petrit Ruko, regjia nga Ilia Terpini, Artist i Merituar dhe Mjeshtër i Madh