SANREMO-2017
SANREMO-2017

SANREMO-2017

Festivali i muzikës italiane"Sanremo", vjen në ekranin e RTSH MUZIKË, si emocion në intepretim dhe përmbajtje të këngës lirike, ndër breza. Nata e pestë e Sanremo 2017 vjen me më shumë emocion. Këngëtarët dhe grupet më të mirë janë në garë për te fituar trofeun i cili është aq shumë i dashur për secilin artist pjesmarrës në këtë festival emblematik të këngës italiane. Prodhim i RAI-it, viti 2017